RadioZum.md | Evenimente | Expediție spre casa lui Moș Crăciun, în Laponia, marca BMW Moldova și GT.md
15057
single,single-post,postid-15057,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Expediție spre casa lui Moș Crăciun, în Laponia, marca BMW Moldova și GT.md

sursa: piataauto.md

19 Dec Expediție spre casa lui Moș Crăciun, în Laponia, marca BMW Moldova și GT.md

În perioada sărbătorilor de iarnă, cu toții ne simțim din nou copii. Singura diferență dintre copii și cei maturi e că în timp ce picii îl așteaptă pe Moș Crăciun, adulții… îi fac o vizită Moșului.

Pentru al 4-lea an consecutiv, PiataAuto.md a organizar una dintre cele mai magice și inedite expediții: 6 aventurieri, au încălecat 2 BMW-uri și au pornit spre Laponia, acasă la Moș Crăciun, să-i ducă scrisorile copiilor din Moldova.
Iar în acest an, Moșul a fost într-atât de impresionat de perseverența aventurierilor noștri, că i-a invitat pentru o vizită mai lungă și în afara programului obișnuit (și destul de scurt) al interacțiunii cu vizitatorii. S-ar spune că totuși suntem cu stea… norocoasă :)

După 8000 de km parcurși, cei 6 mesageri ai copiilor din Moldova au ajuns pe tărâmul Moșului și i-au înmânat scrisorile picilor de acasă. Moșul a spus că are o deosebită plăcere să citească scrisorile copiilor noștri pentru că acestea sunt pline de sinceritate, mai axate pe esențial și mai candide. În scurt timp, spiridușii au primit solicitările și s-au pe treabă să confecționeze cadourile mult râvnite.

Pentru întrega relatare a aventurii, cu lux de detalii parcă desprinse din filme, precum și un video cu adresarea Moșului către copii din Moldova, puteți accesa site-ul PiataAuto.md.

Și noi, cel de la ZUM, am urmărit expediția cu sufletul la gură și ne bucurăm nespus că am fost parteneri ai acestei campanii de poveste. Acum, așteptăm să se țină Moș Crăciun de promisiune și să ne pună darurile sub brăduț.

BMW Radio ZUM

Casa lui Moș Crăciun

Moș Crăciun Laponia

sursa foto: piataauto.md

No Comments

Post A Comment